Sport

POKRET ZA RADOST: Glasajte za aktivnu zonu i podržite svoj grad!

U sklopu projekta “Pokret za radost” Coca Cola će i ove godine postaviti deset vježbališta na otvorenom, tzv. aktivnih zona diljem Hrvatske.


Aktivne zone uključuju sprave za vježbanje kojima se mogu koristiti umirovljenici, tinejdžeri, rekreativci i profesionalni sportaši, a njihovim se uređenjem želi pridonijeti obogaćivanju sadržaja lokalnih zajednica te građane potaknuti na redovito vježbanje i rekreaciju.

U  kojim će se gradovima urediti nova vježbališta na otvorenom, ponovno odlučuju sami građani glasovanjem preko profila na Facebooku na internetskoj stranici “Pokret za radost”.

Gradovi su prema veličini podijeljeni u tri kategorije, a vježbališta na otvorenome uredit će se u gradovima koji u svakoj od kategorija ostvare najbolji plasman zahvaljujući glasovima građana i to u četiri grada do 10 000 stanovnika, tri grada od 10 000 do 35 000 stanovnika i tri grada s više od 35 000 stanovnika

 

Glasovanje je započelo 15. veljače, a rang listu gradova koji imaju najveći broj glasova i položaj ličkih gradova na listi možete pogledati ovdje .

Od svih ličkih gradova najveću podršku trenutno dobiva Otočac. U kategoriji gradova do 10 000 stanovnika Otočac se uspeo na visoko četvrto mjesto. Iznad Otočca na listi nalaze se samo Supetar, Vrlika i Glina, a brojem glasova približavaju mu se Delnice, Krk i Pag. U kategoriji gradova između 10 000 – 35 000 stanovnika Gospić se nalazi na 17. mjestu.

Glasovanje će trajati do 15. travnja 2017. godine. Glasajte za svoj grad ovdje i podržite ličke gradove u dobivanju aktivne zone!

 

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: pokret za radost

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close