GastroLifestyleTurizamIzdvojeno

Pokrenuta nova vinska platforma Karmele Tancabel na engleskom i njemačkom jeziku

WinEmotionbyKT

O čemu se radi i kome je namijenjena WinEmotionbyKT platforma

WinEmotionbyKT je jedina profesionalna sadržajna i iskustvena platforma u Hrvatskoj, koja podiže percepciju i vrijednost hrvatskih vina u svijest globalnih potrošača visoke platežne moći, koji dolaze u Hrvatsku s najemitivnijih turističkih tržišta i to na izvornom njemačkom i engleskom jeziku. Na taj način izravno sadržajno obogaćujemo doživljaj Opatije, koja je među najatraktivnijim i najposjećenijim 365 destinacijama Hrvatske ciljanoj publici.

WEbyKT radionice namjene su svima, ali naročito globalnim potrošačima koji za svoj boravak u Hrvatskoj odabiru smještaj u renomiranim boutique hotelima i hotelima najviše kategorije.

  • Ciljana publika u B2B segmentu: poslovnim posjetiteljima (kongresni, incentivni i ili team building programi)
  • Ciljana skupina u B2C segmentu: Turisti individualni gosti hotela visoke kategorije

Kroz 10 razrađenih autorskih tema na izvornom njemačkom i engleskom jeziku predstavljam vina i vinare svih regija Hrvatske prema inovativnoj matrici i interaktivnim rubrikama.

Matrica odnosno koncept radionica osigurava rotaciju vinara iz svih regija Hrvatske na predviđenim pozicijama prema glavnom kriteriju za svaku temu, a u interaktivnom dijelu dojmljiv sadržaj jamči vrhunski doživljaj svakog pojedinog vina, vinara odnosno regije iz koje vino dolazi, a kroz osmišljenu WinYourEmotion nagradnu igru, osim što dobivamo informacije o sudionicima, njihovim dojmovima o prezentiranim vinima, stvorena je dodatna mogućnost za promociju ostalih izvorno hrvatskih proizvoda kroz nagradni fond. Na taj način dobivamo uvid u strukturu sudionika ciljane publike, odnosno novim kupcima, jer izravno potičemo na komercijalni učinak kroz sve alate pripremljene za svakog sudionika u visokoj i standardiziranoj produkciji svake radionice.

Ova jedinstvena platforma sadržajna je nadogradnja Opatije kao popularne 365 receptivne turističke destinacije koja izravno utječe na jačanje afirmacije hrvatskih vina i autohtonih proizvoda izvornog hrvatskog podrijetla u svijest globalnog potrošača, potiče potražnju za hrvatskim vinom i hrvatskim proizvodima po povratku u njihova stalna prebivališta te šalje snažnu pozivnicu za ponovni posjet Hrvatskoj i otkrivanju neotkrivenih „dijelova“ njenog proizvodnog, eno-gastronomskog, kulturno-povijesnog i turističkog mozaika

Kroz svoj poduzetnički pothvat želim nastaviti povezivati, posredovati i prenositi jasne poruke i emocije te biti neovisni, ali prije svega objektivni „ambasador“  vrijednosti vinskog sektora u ukupnom turističkom proizvodu Hrvatske te izravno osnažiti percepciju i potražnju za  hrvatskim vinima i izvorno hrvatskim proizvodima na globalnoj razini. – zaključuje Tancabel.

 


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close