Tehnologija

Pokrenuta javna rasprava o .hr domenama

Ako ste ikada poželjeli reći svoje mišljenje o načinu upravljanja i dodjeljivanju .hr domena sada je pravi trenutak. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta upravo je pokrenulo javnu raspravu o ovoj tematici


Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta otvara javnu raspravu o Nacrtu prijedloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o ustrojstvu i upravljanju vršnom nacionalnom internetskom domenom.

Cilj je i svrha javne rasprave prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o Nacrtu prijedloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o ustrojstvu i upravljanju vršnom nacionalnom internetskom domenom.

Javna rasprava otvorena je od 16. ožujka 2015. godine do 17. travnja 2015. godine. Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje načelne primjedbe i prijedloge na pojedine članke predložene u Nacrtu prijedloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o ustrojstvu i upravljanju vršnom nacionalnom internetskom domenom, uz jasna obrazloženja, i to putem obrasca koji možete preuzeti OVDJE.

Popunjen obrazac dostavljate isključivo u priloženom word dokumentu do 17. travnja 2015. godine na adresu elektroničke pošte: [email protected].

Po završetku savjetovanja, sva pristigla očitovanja bit će javno dostupna na mrežnoj stranici Ministarstva. Anonimni i uvredljivi komentari neće biti objavljeni.

Za dodatne upite vezano uz postupak javnog savjetovanja možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: [email protected].


 

Tekst: tportal

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close