Sport

Pokrenut prvi hrvatski dječji sportski portal – Prvaci.hr

Djeca. Naše najveće blago, naša najveća ljubav i naša najveća briga. Svaki roditelj koji je imao privilegiju na svijet donijeti to maleno čudo, zna koliko je njegovo zdravlje bitno. Upravo iz tog razloga pokrenut je portal Prvaci.hr – prvi dječji sportski portal u Hrvatskoj koji je pokrenut s idejom promocije i popularizacije sporta kod mališana. Na portalu će odrastati nove male sportske zvijezde i pratit će se njihovi rezultati. Prvi će put i oni najmlađi imati svoj portal na kojem će biti viđeni. Pružit će im se prilika da  podijele svoja prva sportska iskustva, svoj ulazak u svijet sporta i rezultate.

Istodobno će se putem portala informirati i educirati djeca, a posebno roditelji, o svim prednostima sporta. Svrha je pobuditi interes i poticati uključivanje djece koja nisu u sportu da se u njemu pronađu i zabave. Cilj portala je potaknuti kvalitetno, veselo, ali i zdravo sportsko okružje za male sportaše.

Portal će redovito izvještavati o raznim sportovima i klubovima te natjecanjima, kao i o najmlađim članovima klubova i njihovim uspjesima. Objavljivati će razgovore s trenerima, ali i djecom, jer veseli čuti mišljenje najmlađih. Osim toga, portal je namijenjen i roditeljima da bi redovito mogli pratiti uspjehe svojih mališana te se pravodobno informirati i educirati o određenom sportu, načinu treninga i rada te drugim sadržajima. Ti će sadržaji između ostaloga ukazivati na pozitivnost sporta kao važnu smjernicu utjecaja na zdravlje i razvoj djece, a među ostalim će uključivati psihologiju sporta, nutricionizam i liječničke savjete iskusnih stručnjaka iz tih područja.

Portal je namijenjen i sportskim djelatnicima, trenerima i drugim sportskim aktivistima koji bi, razmjenjujući iskustva, znanja i kompetencije na svim razinama posla, mogli unaprijediti svoj rad. Tu će svakako svima koristiti razgovori koje će tim ljudi organizirati sa psiholozima, nutricionistima, pedijatrima, liječnicima i, naravno, samim sportskim djelatnicima.

Posjetite nas na Prvaci.hr ili na našoj službenoj Facebook stranici.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close