Lifestyle

Pokloni koje nije primjereno poklanjati

Razmišljate o savršenom božićnom daru za dragu osobu? Pri izboru budite pažljivi te svakako izbjegnite idućih 7 darova koje nije primjereno poklanjati


Osim ako vam osoba nije rekla da želi baš taj poklon, nikada nemojte poklanjati…

1….kućne ljubimce
Ukoliko niste potpuno sigurni da osoba želi kućnog ljubimca i da se može brinuti o njemu, nikada nemojte kupiti životinju za poklon. Posebno se to odnosi na kupovanje ljubimaca djeci koja se još ne znaju samostalno brinuti o njima. Ipak je riječ o živom biću koje treba pravilnu brigu i posvećenost.

2….opremu za vježbanje
Koliko god osoba voljela vježbati, oprema za vježbanje nije primjeren poklon. Osim toga, osoba kojoj poklonite opremu za vježbanje mogla bi se uvrijediti jer bi dar mogla shvatiti kao znak da treba smršavjeti.

3….kremu protiv bora ili celulita
Isto kao i oprema za vježbanje, i kreme protiv bora ili celulita ne smiju biti na listi potencijalnih darova. Jer tko želi dobiti dar koji mu govori da bi se trebao riješiti bora i celulita? Želite li osobu razveseliti nekim proizvodom preparativne kozmetike, puno bolji izbor bit će mirišljavi losion ili kupka.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close