Sport

Pogledajte što svijet kaže na fantastičnu pobjedu Hrvatske

“Katastrofa”, “Jednom nogom smo već vani sa Svjetskog prvenstva” – naslovi su u internet izdanju najvećeg argentinskog dnevnog lista Clarin, piše Večernji


Odmah nakon poraza Argentine od Hrvatske (0-3) u 2. kolu Svjetskog nogometnog prvenstva argentinski mediji su već oplakali svoju nacionalnu selekciju.

“Katastrofa”, “Jednom nogom smo već vani sa Svjetskog prvenstva” – naslovi su u internet izdanju najvećeg dnevnog lista Clarin. U tekstu se navodi da je “Argentina ponižena od Hrvatske, a najveća zvijezda Leo Messi se nije ni pojavio na utakmici”.

“Sramota” – naslov je lista La Nacion, dok list Ole kao glavnog krivca okarakterizira argentinskog vratara Willyja Caballera, koji je poklonio loptu Anti Rebiću za prvi gol Hrvatske. Ole na kraju teksta navodi da je Argentini za plasman u osminu finala potrebno čudo.

Niti strani mediji ne predviđaju ništa bolje za Argentinu. Engleski Guardian piše kako je Luka Modrić ‘golom turnira’ Argentinu stavio na rub eliminacije. A kada je Ivan Rakitić dao treći gol, u završnim minutama, Argentina je bila slomljena, piše Guardian i dodaju kako je njihova sudbina sada u rukama drugih nakon ponižavajućeg poraza te da je teško, gotovo nemoguće, zamisliti kako će se Sampaoli i njegovi igrači uopće oporaviti.

– Messi je bio prolazni putnik, izgubljen u igri koja se pretvorila u iskušenje za sve koji su nosili argentinski dres pogotovo Willyja Caballera koji je nevjerojatnom pogreškom poklonio gol Anti Rebiću – piše Guardian.

BBC pak piše kako je ovo bila posljednja prilika za Messija da osvoji nešto s Argentinom te da će se nakon ovoga poraza vjerojatno povući iz reprezentacije. No, dodaju, već se jednom umirovio pa se nakon dva mjeseca predomislio…

 

Pročitajte više na Večernji

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Večernji | Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close