Scena

Pogledajte spot hrvatskog glazbenika svjetskog kalibra – J.R. August predstavlja “Crucify Me”

Čuveni Coldplay uvrstio ga je na listu talentiranih glazbenika, a nedavno je objavio i album prvijenac “Dangerous Waters” – J.R. August, pravim imenom Nikola Vranić, vanserijski je talent spreman za svjetske pozornice.


“Crucify Me” prvi je singl s prvijenca za koji režiju spota potpisuje talentirani riječki fotograf, grafički dizajner i redatelj Filip Gržinčić, a scenarij uz njega i Slađana Gržinčić. J.R. je žanrovski neuhvatljiv pa je tako i ovaj spot sjajno vizualno zaokružio njegovu poetiku.

J.R. August ime je koje nadilazi granice regije, predodređen za međunarodni uspjeh i njegovo će stvaralaštvo obilježiti godine pred nama. Između klavirskih nota i žanrovski neuhvatljiv, J.R. August od pojavljivanja i prvih pjesama oduševljava publiku i kritiku. Prvijenac “Dangerous Waters” svake je pažnje vrijedan uradak u kojem se ocrtava njegov izniman talent. Glazba koju stvara vuče utjecaje iz različitih smjerova: od starog klavirskog bluesa i boogie-woogieja, preko folk kantautora pa do suvremene indie glazbe – ali je u potpunosti njegova, sastavljena od njegovog imaginarija rijeka, šuma i životinja koje u njima žive.

Koncertna promocija albuma “Dangerous Waters” održat će se u Vintage Industrial Baru 14. studenoga s početkom u 20 sati.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Filip Gržinčić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close