Vijesti

Počeo Lika Cave Trekk u Perušiću

Odbrojavanjem do početka utrke u 9 sati započela je Ultra dionica trekinga (najduža i najintenzivnija dionica) Lika Cave Trekka u Perušiću. 


Lika Cave Trekk prvi je pećinski treking u Hrvatskoj, koji broji do sada više od 600 prijavljenih trekera. Perušić i PP Grabovača puni su događanja, a sve razine organizacije djeluju skladno.

U 10 sati započinju Challenger i Active dionice trekinga, dok Light dionica započinje u 10:15 sati.

Osim samoga trekkinga Pećinski park Grabovača pripremio je  splavarenje na rijeci Lici u čijem okružuju se nalazi preko 40 pećinskih lokaliteta, dok rijeka Lika protječe prekrasnom netaknutom ličkom prirodom. Osim toga, tokom cijelog dana možete posjetiti pećinu Grabovača, a navečer u 20 sati u pećini nastupa i grupa Vatra na akustičnom koncertu. Tokom cijelog dana Pećinski park Grabovača omogućeno je a svim obiteljsko poljoprivrednim gospodarstvima s područja Perušića i šire predstavljanje ponude okusa i mirisa, a moguće će biti i provjeriti što se nalazi u avanturističkoj ponudi „Lika is adventure“.

Tokom subote u dva termina svi zainteresirani mogu se upisati u Registar Zaklade Ana Rukavina „Lijek je u nama“.

Ovdje pogledajte VIDEO starta Ultra kategorije:

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close