SportIzdvojeno

Počeo je ljetni kamp za djecu Rukometnog kluba Gospić

RUKOMETNI KLUB GOSPIĆ

Ispred Gradske sportske dvorane u Gospiću okupili su se u subotu mladi rukometaši i rukometašice Gospića koji su u 9,30 sati sa svojim prvi treninzima otvorili ovaj, za Rukometni klub “Gospić”, povijesni kamp.


Dočekali su ih treneri Nenad Šoštarić, Boris Dvoršek, Iva Kanjugović i Alen Marošević, a Ivan Verzon se ispred kluba obratio sudionicima kampa i predstavio ove trenerske veličine.

S vratarima će do nedjelje, kada se priključuje trener golmana Darko Jeličić, raditi Alen Marošević.

Kamp je organiziran isključivo za djecu Rukometnog kluba “Gospić” od 2006. do 2011. godišta, a traje do 22.6.2021. godine.

Tijekom 4 dana nešto više od 100 članova kluba podijeljenih u 4 uzrasne kategorije trenirat će dva puta dnevno u Gradskoj sportskoj dvorani, dvorani OŠ dr. Jure Turića i na vanjskim terenima ispred Gradske sportske dvorane, a organizirane su i rukometne utakmice, sportsko društvene igre i zajedničko druženje.

Svim sudionicima kampa želimo puno upornosti i uspjeha u radu.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RK Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close