Sport

Pobjednici karlobaškog turnira HEROJA su TIGROVI!

Završen 3. Malonogmetni turnir heroja Domovinskog rata


Nakon što se u srijedu u Karlobagu održao program polaganja vijenaca, paljenja svijeća, mise zadušnice i izvlačenja skupina malonogometnog turnira, u subotu je odigran malonogometni turnir na igralištu Laktinac na kojemu je nastupalo ukupno 9 momčadi.

Prvo mjesto je osvojila momčad veterana specijalne policije Tigrovi koji su u velikom finalu pobijedili vrlo jaku ekipu 9.GBR Vukovi rezultatom 2-1 dok je u borbi za 3. mjesto ekipa HV 91“ Zadar bila bolja od domaćina turnira MNK Karlobag rezultatom 2-1.

Najbolji strijelac turnira je Andrija Pavičić iz momčadi MNK Karlobag koji je sa 6 postignutih golova osvojio pehar za najboljeg strijelca turnira. Turnir je odigran u sjajnoj atmosferi na Općinskom igralištu Laktinac pred više 600 gledatelja. Na turniru su se našli brojni uzvanici i gosti malonogometnog turnira.

Prije velikog finala članovi KN Uvijek Vjerni Karlobag napravili su sjajan dekor na oduševljenje mnogih paljenjem baklji i spuštanjem koreografije u čast svih stradalih Branitelja u Domovinskom Ratu.

slika 2 (1)
Karlobag  je treću godinu povodom proslave dana Domovinske zahvalnosti i Dana Pobjede  obilježio na prigodan način stradavanje svih Heroja Domovinskog Rata po kojima je i ovaj turnir i nazvan.
Organizatori turnira MNK Karlobag i KN Uvijek Vjerni Karlobag  još su se jednom zahvalili svim sponzorima, medijskim pokroviteljima, volonterima, uzvanicima i gostima te svim posjetiteljima i sudionicima koji su svojim dolaskom uveličali sami program proslave. Još su jednom čestitali ovogodišnjim pobjednicima turnira momčadi i poručili da Karlobag nikada nije i neće zaboraviti  „Heroje Domovinskog Rata“ i da će ih se svake godine sjetiti i dostojno obilježiti održavanjam ovoga velikog malonogometnog turnira u samoj špici ljetne sezone u Karlobagu.

REZULTATI UTAKMICA HEROJA DOMOVINSKOG RATA!

SKUPINA A
HV 91 ZADAR – CESARICA 2:2
UV KNIN – CESARICA 2:0
UV KNIN – HV 91 ZADAR 0:6

SKUPINA B
9.GBR VUKOVI – PP KARLOBAG 4:0
MNK KARLOBAG – PP KARLOBAG 5:0
MNK KARLOBAG – 9 GBR VUKOVI 5:1

SKUPINA C
STARIGRAD – UV GOSPIĆ 0:1
SJP TIGAR – UV GOSPIĆ 1:0
SJP TIGAR – STARIGRAD 3:1

1/2 FINALNE UTAKMICE
HV 91 ZADAR – 9.GBR VUKOVI 3:3 (5:6 -7m)
MNK KARLOBAG – SJP TIGAR 3:5

ZA 3.MJESTO
HV 91 ZADAR – MNK KARLOBAG 3:1

FINALE
9.GBR VUKOVI – SJP TIGAR 1:2

slika 3

Foto i tekst: Organizatori turnira (Ivica Došen)


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close