Turizam

Plitvice oduševile turističku stručnjakinju iz Indonezije: “Toliko je ljepote na ovom mjestu!”

Cicilia Anwar, voditeljica prodaje turističke agencije iz Jakarte, turistički je stručnjak s više od 16 godina iskustva. Njena agencija je nedavno kreirala rute do Plitvičkih jezera, a Cecilia je u intervjuu za novi turistički magazin  The Plitvice Times ispričala kako je sve počelo.


Ciciliju su oduševile fotografije Plitvičkih jezera na društvenim mrežama. Iako ih još nije bila posjetila, odlučila je staviti Plitvice na popis destinacija i promovirati ih svojim klijentima. Osmislila je program pod nazivom “Egzotični balkanski poluotok” koji uključuje 12 dana boravka u Italiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Austriji. Njena zamisao uskoro je postala stvarnost i nekoliko grupa je već posjetilo Plitvička jezera, Hrvatsku i susjedne zemlje.

Nakon što je započela cijeli projekt, Cicilia je u siječnju konačno imala priliku prvi put posjetiti Plitvička jezera. Svaki trenutak proveden na Plitvicama, priznaje, bio je nevjerojatan i čudesan.

Sve u svemu, jako mi se sviđaju Plitvice! Toliko je ljepote na ovom mjestu i dolazak ovdje zimi definitivno nije problem za mene jer sam uvijek voljela zimsko vrijeme. Najbolji dio je kad hodate drvenom stazom iznad rijeke, okruženi prirodom … Osjećam zimski povjetarac, miris svježeg zraka, čujem umirujuće zvukove vode kroz stijene, gledam ljepotu Velikog slapa. Ovo je zapanjujuće iskustvo i definitivno bih se voljela vratiti sa svojim voljenima…

Cijeli razgovor s Cicilijom pročitajte na The Plitvice Times.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: The Plitvice Times

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close