TechIzdvojeno

Plenković: “Ne znamo je li letjelica ukrajinska ili ruska, došla je preko Mađarske”

S četvrtka na petak u Zagrebu je, u blizini studentskog doma pala neidentificirana letjelica. Sve su službe na terenu te traje istraga


Premijer Andrej Plenković koji se nalazi u Parizu na neformalnom summitu Europskog vijeća vezanog uz Ukrajinu dao je izjavu za medije vezano za pad letjelice u Zagrebu.

Vezano uz pad bezposadne letjelice u Zagrebu, premijer je razgovarao jutros s predsjednikom Milanovićem, mađarskim premijerom Orbanom, kao i svim nadležnim članovima Vlade, gradonačelnikom Tomaševićem i veleposlanikom pri NATO-u Nobilom, rečeno je.

Govori kako je letjelica ruske proizvodnje, ali se ne zna je li bila u posjedu ruske ili ukrajinske vojske. U Hrvatsku je ušla iz smjera Mađarske, a prije toga iz Rumunjske.

Znamo da je letjela nekoliko minuta iznad Hrvatske i srušila se u Zagrebu. Dobro da nema ozlijeđenh, pala na dio koji nije bila kuća niti zgrada”, govori.

Službe provode izvide, kaže, a kontaktirali su i ukrajinsku stranu da vide kako je letjelica došla čak do Zagreba. Svi će maksimalno poduzeti napore da se otkrije kako je došlo do pada.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close