TechIzdvojeno

Plenković: “Ne znamo je li letjelica ukrajinska ili ruska, došla je preko Mađarske”

S četvrtka na petak u Zagrebu je, u blizini studentskog doma pala neidentificirana letjelica. Sve su službe na terenu te traje istraga


Premijer Andrej Plenković koji se nalazi u Parizu na neformalnom summitu Europskog vijeća vezanog uz Ukrajinu dao je izjavu za medije vezano za pad letjelice u Zagrebu.

Vezano uz pad bezposadne letjelice u Zagrebu, premijer je razgovarao jutros s predsjednikom Milanovićem, mađarskim premijerom Orbanom, kao i svim nadležnim članovima Vlade, gradonačelnikom Tomaševićem i veleposlanikom pri NATO-u Nobilom, rečeno je.

Govori kako je letjelica ruske proizvodnje, ali se ne zna je li bila u posjedu ruske ili ukrajinske vojske. U Hrvatsku je ušla iz smjera Mađarske, a prije toga iz Rumunjske.

Znamo da je letjela nekoliko minuta iznad Hrvatske i srušila se u Zagrebu. Dobro da nema ozlijeđenh, pala na dio koji nije bila kuća niti zgrada”, govori.

Službe provode izvide, kaže, a kontaktirali su i ukrajinsku stranu da vide kako je letjelica došla čak do Zagreba. Svi će maksimalno poduzeti napore da se otkrije kako je došlo do pada.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close