Lifestyle

Plavuše ili brinete? Muškarci napokon riješili vječnu dilemu!

U istraživanju jedne stranice za pronalaženje partnera sudjelovalo je 175.000 muškaraca koji su otkrili što ih sve privlači na ženama. Rezultati su pokazali i vole li više plavuše ili brinete


Stranica WhatsYourPrice.com provela je među svojim muškim korisnicima istraživanje o fizičkim i ostalim kvalitetama koje ih privlače kod žena.

U istraživanju je sudjelovalo 175.000 muškaraca, a rezultati su pokazali da ipak više vole – brinete. Točnije, anketirane muškarce najviše privlače brinete smeđih očiju i atletske građe tijela.
Od ostalih kvaliteta koje nemaju veze s fizičkim izgledom najviše cijene nepušenje i fakultetsku diplomu, a u njihovim očima visoko kotiraju i žene koje nemaju djece.

Istra stranica nedavno je istražila i kakvu boju kose žene preferiraju kod muškaraca. Rezultati su pokazali da ih najviše privlače smeđokosi frajeri, iza njih su oni s crnom kosom dok su plavokosi muškarci zauzeli zadnje mjesto na ljestvici.


Tekst: zadovoljna.dnevnik.hr
Foto: cdn.images.express.co.ukČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close