Zdravlje

Video: Pjesma za profesoricu oboljelu od raka dojke

Profesorici javne škole sa Staten Islanda u New Yorku, Adriani Lopez, nedavno je dijagnosticiran rak dojke, a školski zbor ju je odlučio iznenaditi pjesmom Martine McBride ‘I’m Gonna Love You Through It‘ kojom su je dirnuli do suza. Pjesma je originalno posvećena svim ženama koje boluju od ove vrste raka.


Učenici na kraju svake školske godine izvode jednu pjesmu s ravnateljem Greggom Breinbergom, a ove godine je ona, kako stoji na njihovoj Facebook stranici, bila namijenjena gospođi Lopez koja vodi bitku sa zloćudnom bolesti.

Zbor je otpjevao pjesmu a capella, a tijekom izvedbe u rukama su držali ružičaste karanfile koji su bili dodatno iznenađenje za učiteljicu. “Hvala vam za divan trenutak, bilo je prekrasno. Nije lako, ali ću nekako izdržati jer imam prekrasne prijatelje u ovoj školi.”, rekla je na kraju videa gospođa Lopez.


Tekst: telegram hr

Slika: wikimedia commons

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close