Lifestyle

Pivo Duff postat će stvarno

Ako ste gledali “Simpsone” onda znate za pivo Duff, najdraže piće glavnog junaka Homera Simpsona. S obzirom na to da su mnogi željeli kušati to fikcionalno alkoholno piće, 21st Century Fox shvatio je da tu leži zarada. Stoga bi se uskoro pivo Duff trebalo naći na policama dućana, potvrdila je ta kompanija u petak.


“Mislim da postoji potencijal u tome da se Duff nalazi u cijelom svijetu”, rekao je Jeffrey Godsick, predsjednik odjela za potrošače 21st Century Foxa za Wall Street Journal.

Dosad je ta kompanija tražila zabranu prodaje svakog piva koje je nosilo to ime, a sad sami pokreću proizvodnju piva u čijoj se aromi osjeća karamela. Na njenoj se etiketi neće nalaziti nikakve poveznice s kultnom animiranom serijom, samo će svojim izgledom i oblikom boce i limenke podsjećati na nju.

Nažalost svih ljubitelja ovog piva, koji doduše još ne znaju jesu li ljubitelji jer pivo nisu ni kušali, ono će se isprva proizvoditi i prodavati u Čileu, gdje su s polica nestale sve njegove kopije. Fox nije potvrdio hoće li se Duff naći i na američkim policama, no nisu odbacili tu mogućnost.


Tekst: telegram.hr

Foto: You Tube

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close