Ličko-senjska županijaVijestiLokalna

Petry je novi predsjednik ličkog HDZ-a

AKTUALNI ŽUPAN

Na jučerašnjim izborima za čelništvo HDZ-a diljem Hrvatske, lički HDZ dobio je novog čelnika. To je sada Ernest Petry, aktualni župan Ličko-senjske županije. Povodom pobjede prenosimo izjavu za medije:


„Drage stranačke prijateljice i prijatelji, poštovane članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice Ličko-senjske županije, od srca vam zahvaljujem na ukazanom povjerenju na izborima za predsjednika ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije. Jamčim vam kako ću ovu dužnost opravdati kontinuiranim radom, nesebičnim angažmanom i svim potrebnim aktivnostima, kako onima vezanima za stranku tako i onima koje mi pripadaju prema ulozi župana Ličko-senjske županije.

U proteklom, iznimno složenom i turbulentnom razdoblju, zajedno smo pokazali našu snagu i nepokolebljivost, što su prepoznali članice, članovi te simpatizeri stranke, kao i većina stanovnika Ličko-senjske županije.

Stoga, očekujem i vašu pomoć i podršku te vam se unaprijed zahvaljujem na tome!

Posebne riječi zahvale, upućujem dosadašnjem predsjedniku ŽO HDZ-a LSŽ, Marijanu Kustiću na uspješnom vođenju stranke s kojim sam surađivao kao tajnik županijske organizacije. Snagom zajedništva i postavljenih nam ciljeva tu suradnju nastavljamo i dalje jer je Marijan Kustić predsjednik Županijske skupštine Ličko-senjske županije kao i potpredsjednik županijske organizacije HDZ-a. Iskrene čestitke upućujem i svim danas izabranim dužnosnicima Hrvatske demokratske zajednice kako na županijskoj tako i na gradskim i općinskim razinama.

Ovu časnu i odgovornu dužnost želim obavljati u zajedništvu na temeljima koje nam je postavio prvi predsjednik Hrvatske demokratske zajednice dr. Franjo Tuđman.

A uz pomoć Vlade RH i predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Andreja Plenkovića gradimo snagom zajedništva bolju, razvijeniju i prosperitetniju Ličko-senjsku županiju!”

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: HDZ.HR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close