Karlovačka županija

Peta žrtva koronavirusa u Hrvatskoj je iz Karlovca

Peta preminula osoba od koronavirusa je muškarac srednje dobi iz Karlovca, koji je bio na liječenju u Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević u Zagrebu, priopćio je u subotu karlovački Stožer Civilne zaštite.


Preminulih je ukupno pet, jer je preminuo u Klinici za infektivne bolesti još jedan bolesnik srednje životne dobi s hipertenzijom, odnosno visokim tlakom u anamnezi”, rekao je ministar zdravstva Vili Beroš na popodnevnoj konferenciji za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Ravnateljica Klinike za infektologiju Alemka Markotić potvrdila je da je pacijent bio liječen u toj klinici, te da je spadao u rizičnu skupinu po svojoj kroničnoj bolesti, a to je visoki krvni tlak.

Rekla je da zato treba upozoriti sve građane koji imaju kroničnu bolest da moraju jako paziti na sebe.

Osim preminulog, od novog koronavirusa zarazila se i njegova supruga, potvrdila je ranije karlovačka epidemiologinja Biserka Hranilović.

U Karlovačkoj županiji dosad je 19 oboljelih od koronavirusa.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Hina | Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close