Sport

RK Gospić vas poziva na 5. Večer rukometa

Rukometaši Gospića slave svojevrstan jubilej, već prolazi PET godina od kada se u Gospiću počeo „slaviti“ dan rukometa, obilježavati i organizirati rukometna večer.


Pokušavamo se prisjetiti prijašnjih izdanja i jednostavno se ne možemo odlučiti koja Večer rukometa je bila bolja, pozitivnija, masovnija, veselija”– kažu u rukometnom klubu Gospić. Ove godine Rukometni klub „Gospić“ u suradnji s The Highlander`s Pubom u subotu, 19. studenoga, organizira, petu “Večer rukometa“.

Sve počinje s utakmicom 7. kola druge Hrvatske rukometne lige, zapad u kojoj će u 20 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću snage odmjeriti Gospić i Selce. Veoma bitna utakmica u kojoj se pozivaju gledatelji da dođu u što većem broju i kao do sada podrže svoje rukometaše na putu ka još jednoj pobjedi.

“Nakon utakmice, u 22 sata, slijedi izlazak i neviđena fešta u The Highlander`s Pubu uz svirku grupe Tajno ime. Dosadašnja izdanja „rukometnih večeri“ daju nam za pravo očekivati odličan izlazak, pun veselja, pjesme i pozitivne atmosfere.Dođite i podržite ovu, već tradicionalnu rukometnu večer”, pozivaju gospićki rukometaši.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: lika-express.hr | Foto: RK Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close