ModaIzdvojeno

Perušićanka Andrea Erjavec je druga pratilja i Miss fotogeničnosti!

MISS UNIVERSE 2020

U izravnom prijenosu iz Studija Anton Marti Hrvatske radiotelevizije večeras se održalo finale izbora za Miss Universe Hrvatske 2020.


U finalu je nastupilo šesnaest djevojaka iz cijele Hrvatske, a odlukom žirija titulu najljepše ponijela je 21-godišnja Mirna Naiia Marić iz Zadra.

Prva pratiljom je proglašena 22-godišnja Daria Matić iz Splita, a druga pratilja je 19-godišnja Andrea Erjavec iz Perušića koja se okitila i titulom Miss fotogeničnosti.

Vrhunac izravnog prijenosa bio je trenutak kada je prošlogodišnja pobjednica Mia Rkman okrunila svoju nasljednicu Mirnu koja je kao glavnu nagradu dobila četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta u vrijednosti do 20.000 Eura. Hrvatska Miss Universe dobila je i čast predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2020.

U glazbenom dijelu programa nastupili su Damir Kedžo, naš predstavnik na Eurosongu, Domenica, Bojan Jambrošić, te duo Antonija Šola i Mario Roth dok su program vodili Mario Sedmak i Jelena Lešić.

U skladu s epidemiološkim preporukama zbog širenja koronavirus večerašnji izbor za Miss Universe Hrvatske 2020 po prvi je puta održan bez publike.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Miss Universe Croatia / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close