Dom

Pčelice zahvaljuju donatorima iz Švicarske, posjetite njihov štand na “Jeseni u Lici”!

Na račun Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju “Pčelice” uplaćena je donacija u iznosu od 3.000,00 švicarskih franaka koju je osigurala misija HKM Schaffhausen-Frauenfeld iz Švicarske.


Ova donacija iznimno je razveselila Pčelice jer će s dobivenim novcem moći riješiti nekoliko problema koji ih u zadnje vrijeme muče. Pčelice zahvaljuju donatorima te pozivaju posjetitelje ovogodišnje Jeseni u Lici da posjete njihov štand.

Njihovu poruku prenosimo u cijelosti:

U ponedjeljak, 24.rujna 2018. na račun Udruge “Pčelice” misija HKM Schaffhausen-Frauenfeld iz Švicarske uplatila je 3.000,00 švicarskih franaka. Stvarno ne postoje riječi kojima bismo se dovoljno mogli zahvaliti misiji iz Švicarske i fra Miljenku Stojiću. Jednostavno jedno veliko, iskreno i od srca hvala svima koji su sudjelovali u navedenoj donaciji te nam doista pomogli. Moramo priznati da donacija nije mogla stići u bolje vrijeme jer smo već par tjedana razmišljali kako riješiti nekoliko problema. Tako ćemo navedeni iznos utrošiti na individualan rad logopeda s našim korisnicima kojima je najpotrebniji, na nastavak fizioterapije za jednog mladića te na financiranje edukacija obrazovnih djelatnika za rad s djecom s teškoćama u razvoju. Ovim putem želimo se zahvaliti svim našim vanjskim stručnim suradnicama – fizioterapeuticama Dubravki, Danijeli i Ivani, logopedici Sanji te defektologici Andreji. Ne naglašavamo svaki put i ne sjetimo im se svaki put zahvaliti na svemu što rade, ali sav njihov trud, rad i strpljenje najbolje se pokazuju u napretku naše djece. Možda ponekad zaboravimo reći, ali iskreno cijenimo njihov rad s našom djecom.

Također koristimo priliku i pozivamo posjetitelje ovogodišnje Jeseni u Lici da posjete štand “Pčelica” gdje se mogu upoznati s radom udruge i ukoliko su u mogućnosti donacijom podrže rad “Pčelica”. Vrijedne su volonterke pripremile različite unikatne ukrase, a vrijedne mame različite domaće proizvode – domaće jabuke, liker od malina, fini pekmez i sok od malina, pa i  liker od listova višnje koji je stigao iz Bjelovara od obitelji Sertić.

Još jednom hvala fra Miljenku i svima koji su nas se sjetili te nam svojom donacijom stvarno pomogli, i hvala svima vama koji podržavate rad „Pčelica“.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close