GastroLičko-senjska županijaVijestiLifestyle

Pašteta od Gacke pastrve postala hit, a ovaj tjedan postala i Proizvod godine!

BRAVO

Pašteta iz Gacke doline koju je proslavila Argeta ovaj tjedan osvojila je važnu nagradu


Argeta Gacka pastrva, proizvod razvijen s ciljem pomoći lokalnom ribogojilištu da preživi krizu uzrokovanu pandemijom Covida 19, zaslužio je ovaj tjedan nagradu Zlatna košarica 2021. za Proizvod godine. Žiri za izbor nagrade prepoznao je trud kompanije i inicijativu brenda Argeta kao odličan spoj društvene odgovornosti i razvoja novog proizvoda.

„Kao brend koji ima važno mjesto u životima ljudi, smatramo da je naš posao da napravimo prvi korak i pomognemo što većem broju ljudi da se izvuku iz ove neočekivane i nepredvidive situacije”, komentirala je tom prilikom Nedeljka Jankovič, regionalna voditeljica upravljanja brandom Argeta u Atlantic Grupi. „Nagrada kojom se prepoznaje vrijednost inicijative još jednom potvrđuje da već godinama idemo u dobrom smjeru i ohrabruje nas da tako nastavimo razmišljati i u budućnosti“, dodala je.

Argeta je, naime, prošle godine u jeku pandemije pokrenula posebnu akciju kako bi pomogla maloj firmi ribogojilište Gacka iz Otočca, koje je zbog restrikcija i pandemijskih mjera ostalo bez većine narudžbi za isporuku pastrve. Argeta je odlučila otkupiti sav višak svježih fileta ribe, razviti novi riblji namaz od dotad nekorištene sirovine – Argetu Gacka pastrva, te u suradnji s Konzumom, kao ekskluzivnim partnerom u maloprodaji, lansirati na tržište novi proizvod, čija dodana vrijednost nije samo okus, nego i društvena odgovornost.

Više čitajte na Media Marketingu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Media marketing

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close