ScenaTechTurizam

Park prirode Velebit poziva na FOTO NATJEČAJ o planini inspiracije

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite šuma (21. ožujka 2016.g.), Javna ustanova “Park prirode Velebit” raspisuje foto natječaj pod nazivom „Velebit – planina inspiracije“. Cilj natječaja je potaknuti sve zaljubljenike u ovu mitsku planinu da nam pošalju fotografije zanimljivih velebitskih motiva (pejzaži, biljni i životinjski svijet, kulturna baština, geologija). Svi motivi moraju biti snimljeni isključivo na području Parka prirode „Velebit“.

Prosudbeno povjerenstvo će odrediti tri najuspješnije fotografije čiji autori će biti nagrađeni novčanim nagradama. Prva nagrada je iznos od 1.000,00 kn, druga 500,00 kn a treća također 500,00 kn.

Povjerenstvo će također izvršiti izbor fotografija za izložbu koja će biti postavljena krajem svibnja, povodom Dana Parka kada će uslijediti i dodjela nagrada dobitnicima. Dvanaest atraktivnih fotografija biti će uvršteno u kalendar Parka za 2017. godinu.

Natječaj traje od 21. ožujka do 15. svibnja 2016. godine.  Više informacija možete pronaći na web stranici PP Velebit.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PP Velebit

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close