Karlovačka županija

Ozalj: U sok mu ulila antifriz, optužena za teško ubojstvo u pokušaju

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Karlovcu optužnicu protiv Kristine Ferko (27) zbog počinjenja kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju.


Optužnica je tereti da je 22. siječnja 2020. u mjestu Lović Prekriški (Ozalj), u namjeri da usmrti D.M. (40), na benzinskoj postaji kupila tekućinu protiv smrzavanja odnosno antifriz, koja sadrži etilen-glikol.

Znajući da je ta supstanca otrovna, potajice je antifriz stavila u bocu od mineralne vode u kojoj je bio sok, te mu dala da popije, priopćio je DORH ne navodeći imena.

Ne sumnjajući da se u piću nalazi otrovna supstanca, D.M. je popio tekućinu zbog čega mu je pozlilo tijekom noći te je prevezen u bolnicu gdje mu je život spašen zahvaljujući pravovremenom i intenzivnom liječenju.

Optužnicom je predloženo da se protiv okrivljenice produlji istražni zatvor zbog posebno teških okolnosti počinjenja kaznenog djela

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close