TurizamIzdvojeno

Ovogodišnji Advent u Zagrebu vratit će nas u djetinjstvo

NOSTALGIČNO PUTOVANJE

Ovogodišnji Advent Zagreb bit će posvećen igračkama i sve nas podsjetiti na djetinjstvo i važnost obitelji te oživjeti uspomene koje posebno čuvamo i kojima se uvijek, a osobito u blagdansko vrijeme, rado vraćamo.


Čak tri puta proglašen najboljim u Europi, i ovogodišnji Advent Zagreb ponudit će nam od 27. studenoga ove do 7. siječnja 2022. godine blagdansku čaroliju, a svojom središnjom temom poput vremeplova nas vratiti u bezbrižno vrijeme djetinjstva, ozračje obitelji i tradicionalnih vrijednosti.

Možda niste znali da je u Zagrebu još prije 75 godina utemeljena tvornica igračaka Biserka uz koje su vezane najranije uspomene malih Zagrepčana, ali i mnoge druge djece kojima su one uljepšavale djetinjstvo i postale suputnici u odrastanju. Dječji su svijet također obogaćivale druge igračke koje su s puno umijeća, mašte i ljubavi izrađivali zagrebački obrtnici. Iz obližnjeg Hrvatskog zagorja također dolaze tradicijske drvene igračke, koje su na popisu UNESCO-ve nematerijalne baštine, a i danas se mogu kupiti u Zagrebu.

Podsjećanjem na njih, zagrebački će advent biti nostalgično putovanje koje nam je, u vrijeme izazova kojima smo okruženi, potrebnije i važnije nego prije.

Posjetitelje u gradu očekuje odlična gastronomska ponuda, mnogo zabavnih sadržaja namijenjenih svim uzrastima te prepoznatljiva atmosfera zbog koje se već godinama u predblagdansko i blagdansko vrijeme u Zagreb dolazi i u njega vraća.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zagreb.info | Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close