Lika

Ovo je bunar užasa u koji je žena bacila bebu zamotanu u vrećicu. U Perušiću ne pamte ovakav zločin

UŽAS I TUGA

Policija je uhitila 20-godišnju ženu za koju sumnjaju da je kriva za smrt bebe koju je 4. kolovoza pronašao muškarac.


On je htio uzeti vodu iz seoskog bunara Prvan Selu za svoje ovce te se skamenio pred prizorom smrti. Pozvao je policiju te je za medije izjavio da od toga dana ne spava.

U razgovoru s mještanima za Danas.hr doznajemo da je uhićena žena iz lokalne sredine, da je radila u Perušiću te da već dvoje djece. Određen joj je istražni pritvor zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke. Sumnja se da je novorođenče ubijeno između 30. srpnja i 4. kolovoza.

Prema riječima mještana, navodno je riječ o ženi koja je neko vrijeme bila u inozemstvu te se vratila.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Večernji list (@vecernji.list)

Sudac istrage karlovačkog Županijskog suda Mladen Kosijer Hini je pojasnio da je kaznena prijava podnesena zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva, ali da se za sada ne može znati hoće li tako i ostati, odnosno radi li se zaista o teškom ubojstvu ili nekoj drugoj kvalifikaciji.

“Tek slijede medicinska i psihijatrijska vještačenja”, rekao je Kosijer, ističući da su vještaci ti koji trebaju utvrditi radi li se u ovom slučaju možda o postporođajnoj depresiji, a kaže i da on za sada nije našao elemente za stavak “posebno teških okolnosti kaznenog djela”. Naveo je da treba ispitati i supruga, majku i druge svjedoke. Uhićena žena navodno je priznala zločin, ali da se dalje brani šutnjom.

Ostale fotografije pogledajte OVDJE.

 

Foto: pixabay.com

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close