Moda

U ovim godinama žene su najprivlačnije

Tajna dobrog izgleda uvijek se krila u stavu i samopouzdanju, a to je sada potvrdilo i nedavno istraživanje


Žene u kasnim dvadesetim i ranim tridesetim godinama imaju nešto što mladim djevojkama nedostaje – samopouzdanje, i to je ono što ih čini privlačnim. One su na vrhuncu ljepote i privlačnosti u 31. godini, potvrdilo je nedavno istraživanje. S godinama osoba postaje svjesna svojih kvaliteta, a žene do tad obično već imaju razvijen i vlastiti stil oblačenja i šminkanja, koji ih izdvaja iz mase.

Anketa koja je provedena na više od 2.000 muškaraca i žena potvrdila je ono o čemu se već godinama priča: ljepota pojedinca više ovisi od stava i od toga kako sami sebe doživljavamo, nego od fizičkih karakteristika. Oko 70 posto ispitanika je kao ključni faktor koji ženu čini privlačnom označilo samopouzdanje, 67 posto fizičku ljepotu, a za 47 posto ispitanika seksi je žena koja ima stila.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close