Uz ove savjete zadovoljite svoje partnerice

Jozefina Šarić

Svatko ima stvari koje im manje ili više odgovaraju “u krevetu”, ali postoji nekoliko poprilično univerzalnih pravila s kojima bi se gotovo svaka seksualno aktivna žena složila, piše Večernji.hr


Ako želite omogućiti bolji seks svojoj partnerici, pročitajte nekoliko savjeta.

Partnericu također treba zadovoljiti

Žena nije tvoja ruka ili bilo koja druga masturbacijska pomoć. Nemojte samo koristiti žensko tijelo dok ne doživite orgazam, a zatim se prebaciti i pretpostaviti da je i njoj izvrsno, jer to ne funkcionira na taj način. Biti dobar partner znači uložiti jednak napor kako bi i jednoj i drugoj strani bilo fantastično tijekom seksualnog odnosa.

Koristite zaštitu

Budite uvijek spremni i pretpostavite da žene žele seks s kondomom, ako se prije odnosa niste drukčije dogovorili. Naime, korištenje zaštite omogućuje ženama da se lakše opuste, a time i lakše dođu do “vrhunca”.

Orgazam

Seks ne smije završiti samo s muškim orgazmom – pogotovo ako žena nije imala nijedan. Ako ćete biti previše iscrpljeni nakon vlastitog orgazma, pobrinite se da ona prije odnosa doživi vrhunac.

Realna očekivanja

Pornografski seks je cool i sve, ali seks u stvarnom životu nije uvijek takav. Prestanite se ponašati kao tinejdžeri koji pokušavaju ostvariti seksualne snove koje su vidjeli na XY stranici, a više pozornosti posvetite željama svojih partnerica. Tko zna, možda će vas i one iznenaditi?

Pročitajte više na Večernji.hr

 

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Izvor: Večernji | Foto: Pixabay

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u