Turizam

I ove godine – vidimo se na Kantunu!

Uvijek je puno razloga za posjet otoku Rabu, a sredinom lipnja nezaobilazni su – Kantuni!


Manifestacija koja je s uspjehom i uz veliko zanimanje javnosti pokrenuta pred godinu dana, spremna je za svoje drugo izdanje.I zato od 15. do 18. lipnja planirajte vikend na moru – Vidimo se na Kantunu!

Kantun svjetla – prekrasni mediteranski park Dorka, Kantun susreta– veličanstvena starogradska Pjaceta, Kantun doživljaja – jedinstveni Sveti Ivan, Skriveni kantun– tajnovita Mahačeva vila i Kantun uspomena – Vidikovac s najljepšim pogledom na cijeli grad, svaki kantun otoka Raba u sklopu manifestacije Kantuni pruža puno dobrih razloga za posjet, susret i zajedničko uživanje.

A na svakom “kantunu” posjetitelje očekuju posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji, osvježavajući gutljaji. Najkraće rečeno: autohtona i posebna, najbolja urbana zabava!

“Manifestacija Kantuni već u prvoj godini pokazala se kao pun pogodak, značajno obogativši turističku ponudu Raba u periodu predsezone”, ističe i direktorica TZ Raba Ivana Matušan. “Stoga sam izuzetno sretna što i ove godine, drugi put zaredom, mogu reći: Kantuni su ponovno na Rabu! Dovoljno je bilo pročitati oduševljene komentare brojnih posjetitelja poput ‘Volim Rab zbog Kantuna’ i zaključiti kako ‘đir po Kantunima’ moramo nastaviti i ove godine. Suvremenom turistu ne možete više nuditi samo sunce i more, a Kantuni, poput već tradicionalne Rapske fjere, pružaju upravo to: novu originalnu turističku priču i autohtoni doživljaj koji ne možete doživjeti nigdje drugdje, nego samo u našoj destinaciji”.

A kada jedinstvenim ambijentima i vrhunskoj ponudi pridružimo prvorazredne glazbenike od sjajne gitaristice i pjevačice grupe Auguste Gordane Marković, preko fantastičnih vokala Ive Smojveri Matije Cveka koji se upravo vratio s Eurovizije gdje je pjevao prateće vokale Jacquesu Houdeku, sve do svjetskog glazbenika Radovana Prstačića i grupe renomiranih glazbenika La Bohemeza svečano otvorenje u sasvim posebnoj večeri francuske šansone,nema sumnje:

Od 15. do 18. lipnja vidimo se na – Kantunu!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close