VijestiGrad ZagrebZdravlje

Ove godine Svjetski dan mentalnog zdravlja posvećen mladima

Zbog značaja mentalnog zdravlja djece i izazova s kojima se suočavaju, ove je godine Svjetska zdravstvena organizacija Svjetski dan mentalnog zdravlja posvetila mladima, naglašavajući značaj svih koji mladima mogu pružiti podršku, posebice roditelja i učitelja.


Ovogodišnjom temom Svjetskog dana mentalnog zdravlja „Mladi i mentalno zdravlje u svijetu koji se mijenja“ želi se naglasiti važnost prevencije mentalnih teškoća  i poremećaja u adolescenciji i mlađoj odrasloj dobi. Okrugli stol na tu temu organiziraju Grad Zagreb, gradski ured za zdravstvo u suradnji s Centrom za zdravlje mladih – Dom zdravlja Zagreb Istok i Udrugom BoliMe koja je podrška mentalnom zdravlju mladih.

Okrugli stol održat će se u petak 12. listopada 2018. godine s početkom u 11 sati u Centru za zdravlje mladih na adresi Heinzlova 62a. O važnosti mentalnog zdravlja mladih govorit će stručnjaci i medicinari.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close