SportLifestyle

“Ovako se radi viralni video o nogometu. I pivu.”

Naime, u prvoj utakmici Prvenstva, koja se održava 12. lipnja, zaigrat će upravo hrvatska reprezentacija protiv, ni manje ni više, nego brazilske. Sponzor domaće reprezentacije, Ožujsko pivo, na dobar je način krenuo s podizanjem hypea uoči tog događaja, iako je do njega ostalo više od mjesec dana. No, kako doznajemo od tima, kojega čine Ivan Šuvar, Marketing Manager, Boško Beban i Goran Radiša, Brand Manageri, Andrej Virant, Junior Brand Manager, reklamu su pustili najkasnije što su mogli, a bilo im je i teško ne objaviti ranije nešto na što su poprilično ponosni.

Video smo premijerno prikazali na našoj Facebook stranici, jer i inače to radimo – fanovi imaju priliku vidjeti reklame dan prije no što se one prikazuju na televiziji. Engleska verzija je kreirana i postavljena na YouTube isključivo kako bismo ju mogli pokazati kolegama u drugim zemljama. Taj video nismo nigdje objavili, osim na tom servisu, a autor teksta ga je vjerojatno sam pronašao. Kako je objavljen na portalu FTBPro, engleski video ima i više pogleda od hrvatskog.

Tako engleska verzija u ovom trenutku ima preko 80.000 pogleda, a hrvatska nešto manje od 16.000, iako se dobro dijeli na društvenim mrežama. Članovi tima koji stoje iza svega priznaju kako im je drago vidjeti što su se u komentarima angažirali i strani navijači, a i što je njihova kampanja prešla granice Hrvatske. Iako je Ožujskom pivu primarno tržište ova regija, naglašavaju kako su im pohvale i reakcije iz inozemstva vrlo dobra motivacija.

izvor:netokracija.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close