Vijesti

Ova tri napitka pomažu pri mršavljenju

Postoje neki napitci koji zajedno sa zdravim načinom života, mogu dati poticaj gubljenju kilograma.  To su napitci koji potiču brži rad metobalizma i sagorijevanje kalorija.


Naravno, uz to, ako želite izgubiti kilograme, trebali biste početi vježbati te uvesti reda u svoje prehrambene navike. Točnije, paziti što jede i pijete. A ovo je mali vodič za ono što trebate početi pijuckati.

Kava

Istraživanja pokazuju da 2 do 3 šalice kave dnevno prije vježbanja mogu potaknuti da vježbamo dulje i teže nego ako smo u teretanu ušli bez kofeina u sebi. Moći ćete odvježbati 20 posto više ponavljanja ili vježbi sa teretom na nogama ako ste pili kavu. Uvijek pijte crnu kavu, dodajte malo stevije, bez vrhnja ili šećera i to je najbrži način da imate koristi od ovog napitka.

Voda sa ledom

Hladno piće odmah traži da tijelo da potroši više energije da bi održalo uobičajenu tjelesnu temperaturu. Ako popijete samo 7 decilitara dnevno ledene vode, tijelo će sagorijeti dodatnih 100 kalorija. Činite to svaki dan i za godinu dana imat ćete 5 kilograma manje bez nekog napora.

Zeleni čaj

Zeleni čaj nema kalorija i pomaže sagorijevanju masti. U jednoj studiji, sudionici koji su pili 4 šalice zelenog čaja dnevno, za dva mjeseca izgubili su 3 kilograma uspoređujući sa onima koji su pili čistu vodu. Ljubitelji zelenog čaja koji su ga redovito pili izgubili su više kilograma i struk im se suzio. Izaberite čaj bez dodataka, ne pijete nadomjestke u kapsulama. Često oštećuju jetru i mogu sadržavati nezdrave komponente izolirane iz čaja.

Pročitajte više na telegram.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close