Tech

Ova putna majica na sebi ima čak 15 gadgeta

Postoji more gadgeta koji koji su idealni za putovanja, ili potpuno bespotrebni, koji se mogu naći na tržištu, ali jedan je upravo postao veliki hit na Kickstarteru.


Riječ je o majici na raskopčavanje koja na sebi ima čak 15 gadgeta: držače za slušalice, džep za piće, džep za naočale, tkaninu od microfibera, olovku, džep za iPad, džepove za grijanje ruku, jastuk za vrat, masku za oči, džep za putovnicu, džep za mobitel, džep s prenosivim punjačem za mobitel, džep s dekicom i rukavice.

Riječ je o majici koja je nastala kao projekt startup tvrtke BauBax, a na Kickstarteru su već skupili oko 900 tisuća dolara. Taj iznos mogao bi biti samo manji dio skupljenog novca jer oduševljeni korisnici Kickstartera mogu ulagati novce još idućih 40 dana.

Majica dolazi u nekoliko varijacija i veličina tako da bude prikladna što većem broju ljudi, a čini se kako bi to uskoro mogla postati naša majica budućnosti.


Tekst: telegram.hr

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close