LifestyleIzdvojeno

Outward Bound ljetni programi za djecu iz domova i udomiteljskih obitelji u Lici!

Od 11. do 17. srpnja u Edukacijskom centru Outward Bounda u Velikom Žitniku održava se sedmodnevni ekspedicijski program za djecu i mlade.


Program koji je financiran od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike usmjeren je djeci i mladima iz sustava socijalne skrbi te razvija njihove osobne i socijalne vještine.

Djeci i mladi iz socijalnih ustanova iz cijele Hrvatske (Dječji dom Maestral Split, dom Pula, dom Ivanec, Izvor Selce) te iz udomiteljskih obitelji provode tjedan dana okušavajući se u raznim izazovima koje program i sama ekspedicija u prirodi postavljaju pred njih. Program se održava u sklopu troogodišnjeg projekta „Outward Bound u službi zajednice 2020 – 2023“.

Hrvatska škola Outward Bound dio je međunarodne mreže Outward Bound i u Hrvatskoj postoji i djeluje od 2005. godine. Godišnje uključi više od 1000 polaznika u svoje programe iskustvenog učenja pomoću izazovnih aktivnosti u prirodi. Sudjelujući u programu djeca i mladi imaju priliku bolje upoznati sebe, razviti samopouzdanje, spremnost na preuzimanje odgovornosti, sposobnost suradnje i predvodništva i time ojačati svoj karakter za suočavanje s izazovima svakodnevnog života. www.outwardboundcroatia.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close