Vijesti

Otvorena nova Facebook stranica tvrtke Arburoža, pozivaju na pitanja i prijedloge

Krajem kolovoza ove godine pokrenuta je Facebook stranica tvrtke Arburoža d.o.o.


Na novoj Facebook stranici Arburoža d.o.o Novalja građani Novalje mogu pronaći mnoge zanimljive i korisne informacije vezane uz zbrinjavanje otpada, upravljanje i održavanje javnih i zelenih površina, upravljanje grobljima te uređenje te održavanje i upravljanje parkiralištima.

Poštovani korisnici, ovim putem Vas obavještavamo da smo počeli sa radom naše fb stranice i da Vam se na taj način želimo dodatno približiti za sva Vaša pitanja i prijedloge, poručili su iz Tvrke Arburoža.

Trgovačko društvo ARBUROŽA d.o.o. u vlasništvu je grada Novalje kao jedinog osnivača, a osnovano je 2005. godine. Osnovne djelatnosti društva su zbrinjavanje otpada, upravljanje i održavanje javnih i zelenih površina, upravljanje grobljima i uređenje, održavanje i upravljanje parkiralištima.

Novu Facebook stranicu tvrtke Arburoža pogledajte na linku.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close