GlazbaKulturaTurizamIzdvojeno

Otvoren je treći Like Lika Festival – ne propustite nastavak festivalskog programa!

Uz Porinom nagrađene izvođače Borna Šercar’s Jazzaiana Croatica & LADO, prošlog petka u Otočcu otpočelo je rteće izdanje Like Lika Festivala. Program se nastavlja i za vikend koji je pred nama.


Unatoč kiši i lošem vremenu, atmosfera na otvorenju trećeg Like Lika Festivala u Otočcu bila je sjajna zahvaljujući izvanrednim izvođačima – Borna Šercar’s Jazzaiana Croatica & LADO, a koncert je umjesto u prelijepom Gradskom parku, održan u velikoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta.

Tijekom proteklog vikenda Like Lika Festival gostovao je i u Senjskoj katedrali koncertom vokalnog ansambla Antiphonus, a vrhunac prvog dijela programa održao se u Gospiću, ispred POU Dr. Ante Starčevića, gdje je mnogobrojnu publiku privukao jazz sekstet B’s FUNstallation.

Festivalski program nastavlja se i tijekom narednog vikenda. U subotu, 29. srpnja u 20 sati, u crkvi sv. Antuna Padovnaskog gostuju sjajni glazbenici – Dario Teskera, truba i Alen Kopunović Legetin, orgulje. Vjerujemo kako to neće biti posljednje koncertno druženje u prelijepoj kosinjskoj dolini kojoj prijeti potapanje.

Like Lika Festival zaključit će u nedjelju, 30. srpnja u 20 sati, dvije izvsrne harfistice – majka i kćer Diana Grubišić Ćiković i Veronika Ćiković – u jednoj od najstarijih sakralnih građevina u Brinju, crkvi Sv.Vida, gotičkoj građevini iz 14. stoljeća.

Svi koncerti se snimaju i biti će dostupni na YouTube kanalu Like Lika Festival.

Ulaz na sve koncerte je slobodan. Vidimo se na Like Lika Festivalu!


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close