DomLifestyleScena

Otvara se “Mozgaonica – pametna igraonica” na Zavrtnici

U samom smo početku jedan dio Muzeja iluzija koncipirali kao edukativni kutak u kojem su posjetitelji mogli isprobati pametne igračke i mozgalice, što se pokazalo kao pun pogodak.


Nakon redovne nastave djeca u kineskim i tajlandskim školama odlaze na sat – mozganja i logike.

Otpetljavanje gordijskih čvorova, rješavanje nemogućih zadataka i diskutiranje o složenim zagonetkama.

Dio je to edukativnog azijskog programa koji mladi poduzetnik Roko Živković, autor popularnog Muzeja iluzija, dovodi i u Hrvatsku. Na zagrebačkoj Zavrtnici gradi prvi edukativni centar takve vrste u svijetu. Prostor se trenutačno renovira, a za manje od mjesec dana bit će pun pametnih igračaka, konstrukcija namijenjenih za mozganje, piše Večernji list.

U samom smo početku jedan dio Muzeja iluzija koncipirali kao edukativni kutak u kojem su posjetitelji mogli isprobati pametne igračke i mozgalice, što se pokazalo kao pun pogodak. U međuvremenu smo postali službeni distributeri edukativnih igračaka iz Tajlanda i imamo ih više od 200 vrsta, tako da smo odlučili otvoriti cijeli centar – napominje Živković.

Pročitajte više na poslovni.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: blueprintlsat

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close