Lika

Oštećeni reflektori koji obasjavaju crkvu sv. Velikomučenika Georgija u Otočcu

U protekla 24 sata (11./12. svibnja 2020. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirani su po jedno kazneno djelo, prometna nesreća s materijalnom štetom i narušavanje javnog reda i mira.


Nepoznati je počinitelj 9./10. svibnja 2020. godine oštetio 4 reflektora koji obasjavaju crkvu „Sv. Velikomučenika Georgija“ u Otočcu na način da je savio reflektore koji su se nalazili na nosačima uslijed čega je došlo do pucanja osigurača i otvaranja reflektora, a čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od 8 tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja dostavlja se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Policijski službenici Postaje granične policije Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Korenice zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe. Sumnjiči se da je u periodu od 13. do 15. travnja 2020. godine uz pomoć prikladnog alata i fizičke snage na 5 teretnih vozila koji su bili parkirani u mjestu Korenica, nasilno otvorio poklopce na rezervoarima goriva otuđivši cca 300 l naftnih derivata čime je oštetio obrt sa sjedištem u Korenici.

Protiv osumnjičenika nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena je kaznena prijava.

Prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se u Gospiću.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je vikom na području Gospića. Protiv počinitelja podnesen je optužni prijedlog nadležnom sudu.

 

Foto: Josip Durdov

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close