Scena

“OSTAVITE TRAG!” – muzejska akcija prikupljanja građe o otočkoj Kožari i Oteksu

U Muzeju Gacke u Otočcu u 10. mjesecu ove godine – točnije 26. 10. – bit će otvorena velika izložba posvećena dvama otočkim industrijskim pogonima – Kožari i Oteksu – čime će biti nastavljen ciklus izložbi započet krajem prošle godine kada je javnosti predstavljena povijest otočke Pivovare.


Tom prigodom Muzej Gacke želi pozvati sve zainteresirane da ostave trag u istraživanju povijesti Otočca te se u slučaju da su radili u spomenutim pogonima i žele podijeliti vlastita radna iskustva ili među svojom obitelji, prijateljima i poznanicima imaju nekoga tko bi htio ispričati više o svom nekadašnjem radnom mjestu – jave!

Sva svjedočanstva bit će detaljno zabilježena i postati dio građe Muzeja Gacke, a za svakog sudionika ove akcije pripremljen je i mali znak zahvalnosti.

Zainteresirani se mogu javiti tijekom sljedećih mjeseci u bilo koje doba dana putem Facebook stranice GPOU Otočac, na telefon 053-771-143 ili na mobitel 091-185-9987.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Muzej Gacke

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close