Scena

Održana 8. po redu Lička večer u Virovitici

U Virovitici je osmu godinu za redom održano okupljanje i druženje članova i simpatizera  Udruge Ličana “Vila Velebita” Virovitica.


Na samom početku druženja pozdrav dobrodošlice uputila je predsjednica udruge gospođa Željka Grahovac, te je ujedno uputila i riječi zahvale svim donatorima koji su omogućili da se druženje održi.

Organizatori su i ove godine osigurali bogat program. Tako su posebni gosti bili članovi KUU “Gacka” iz Ličkog Lešća, sa svojim predsjednikom Ivicom Marković, a kao i svake godine tu su i predstavnici istoimenih slavonskih udruga i to iz Bizovca, Slavonskog broda, Belišća te Slatine, kao i predstavnici prijateljske udruge „Napredak“ udruge Hrvata iz Bosne. Nazočan je bio i gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin. Ličani ne bi bili to što jesu kada ne bi nastavili  tradiciju ličke pjesme i plesa, koju su izveli članovi KUU “Gacka”, a članovi udruge su pratili s oduševljenjem.

Galeriju fotografija s ovogodišnje Ličke večeri možete pogledati ovdje.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Božidar Biondić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close