Moda

Prije nego odrežete šiške postavite si ova pitanja

Šiške odgovaraju gotovo svakom licu, ali treba pogoditi koje ćete odabrati s obzirom na oblik lica, ali i vrstu kose. Evo na koja pitanja trebate odgovoriti prije nego što se odvažite na rezanje uvojaka


1. Koliko dugo već želite šiške?
Odgovorite iskreno na ovo pitanje! Frizeri uglavnom ne podržavaju impulzivne odlaske kod frizera. Dajte si barem dva tjedna od trenutka kada vas pogodi ideja do njene realizacije.

2. Koliko je snažna i zdrava vaša kosa?
‘Zdrava kosa mnogo bolje podnosi atmosferske promjene poput vlage i topline,’ ističe celebrity stilistica Marissa Marino. Upravo zato trebali biste si postaviti ovo pitanje ako planirate odrezati kosu tijekom ljeta.

3. Koliko imate vremena za stiliziranje svoje kose?
Da bi izgledale dobro, šiške treba stilizirati ujutro, nakon odlaska u teretanu ili prije nego što izlazite u noćni provod. Zapitajte se stignete li ovu aktivnost ubaciti u svoj jutarnji, popodnevni ili večernji raspored.

4. Šalje li vam kosa poruku da je ovo loša ideja?
Ako imate ‘zvrk’ u kosi, odnosno čuperci kose vam neposlušno strše uz čelo, velike su šanse da nećete moći kontrolirati šiške. Ili će vam se uvojci stalno razdvajati na mjestu na kojem ne želite ili ćete stalno morati zaglađivati šiške.
Ne zaboravite da će vam jednom kad odrežete šiške trebati dosta vremena da kosa ponovo izraste.

5. Koju vrstu šiški želite?
Ako ne znate odgovor na ovo pitanja, niste spremni za škare. Informirajte se o različitim vrstama šiški prije nego što posjetite frizera. Inspiraciju pronađite u frizurama Rooney Mare, Zooey Deshanel, Bridgite Bardot ili drugim slavnim damama iz naše fotogalerije.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close