Grad Zagreb

Odlazak djece branitelja na izlet u okviru projekta Dan za radost

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić jutros je ispratio djecu hrvatskih branitelja grada Zagreba na trodnevni izlet na Sljeme u okviru projekta Dan za radost.


Projekt provodi Grad Zagreb – Gradski ured za branitelja s ciljem podizanja kvalitete života djece hrvatskih branitelja grada Zagreba. Djeca će tri dana boraviti u Domu Crvenog križa pod stručnim vodstvom, a programom je predviđen niz zabavno-edukativnih radionica.

Ovo je treća godina zaredom da Grad Zagreb i Gradski ured za branitelje organiziraju Dan za radost. U okviru projekta djeca su posjetila zoološki vrt i povijesni muzej, a ovo je treći put da djeca idu na Medvednicu u Dom Crvenog križa gdje su za njih organizirane različite edukativne i zabavne radionice, izjavila je Vesna Helfrih, pročelnica Gradskog ureda za branitelje.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close