VijestiTurizam

Odgođen jedan od najvećih svjetskih turističkih sajmova!

ARABIAN TRAVEL MARKET

Reed Travel Exhibitions objavio je da je Arabian Travel Market (ATM), koji se održava u Dubaiju, odgođen za 28. lipnja – 1. srpnja 2020, piše The Plitvice Times.


Mi iz Arabian Travle Marketa želimo izraziti našu zabrinutost za sve pogođene koronavirusom. Kao i svi vi, pažljivo smo nadgledali globalnu zdravstvenu krizu povezanu s koronavirusom COVID-19. Naš glavni prioritet je zdravlje i sigurnost svih koji su uključeni u Arabian Travel Market; zaposlenika, partnera, kupca i izlagača.

Zbog eskalacije epidemije COVID-19 širom svijeta, nakon savjetovanja sa svim našim sudionicima, upravom mjesta održavanja, udruženjima i u skladu s savjetima vlasti za javno zdravstvo UAE-a o putovanjima u i iz pogođenih zemalja, donijeli smo odluku o odgodi našeg događaja, koji se trebao održati od 19. – 22. travnja 2020. u Svjetskom trgovačkom centru (DWTC) u Dubaiju.

Iako UAE slijede najstrože medicinske i higijenske protokole u skladu s međunarodnim standardima, ovu smo odluku donijeli u najboljem interesu industrije, kako bi mogli organizirati događaj koji svima omogućuje učinkovito sudjelovanje i iskustvo. Najava je napravljena u najranije moguće kako bi se što više obavijestilo sve sudionike, omogućavajući im donošenje poduzimanje potrebnih koraka za odgodu njihovih planova i osiguravanje još snažnijeg sudjelovanja u lipnju.

Potpuno smo svjesni važne uloge koju ATM 2020 ima za profesionalce iz industrije diljem regije Bliskog Istoka i šire, zahvalni smo na potpunom odobrenju koje smo dobili od naših kupaca i partnera.

Nastavljamo se redovito izravno povezivati ​​sa svim relevantnim vlastima Ujedinjenih Arapskih Emirata i Dubaija, uz praćenje i poštivanje smjernica Svjetske zdravstvene organizacije, i budite sigurni da ćemo vas stalno informirati o svim novim razvojima događaja.

Naše misli su sa svima onima koji su pogođeni u ovim teškim vremenima.

Donosi The Plitvice Times.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: The Plitvice Times

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close