ModaVijesti

Odabrana Hrvatska predstavnica za World Top Model 2018.

Luksuznim autobusom najveće hrvatske prijevozničke agencije Croatia Bus došlo je trinaest manekenki u Korčulu, no samo jedna odlazi s titulom World Top Model Croatia 2018.


Danijela Galeković, članica agencije Midikenn, bit će hrvatska predstavnica na izboru World Top Model 2018. Titulu prve pratilje ponijela je Ana Klarić iz agencije Talia model, a za drugu pratilju je izabrana Marta Malenica iz šibenske agencije Leona.

Sve djevojke su bile lijepe i samouvjerene i pokazale su visoku razinu manekenskog umijeća pa je bilo iznimno teško odabrati najbolju. Kod Danijele su prevagnule nijanse i ona je zasluženo odnijela pobjedu. Želimo joj uspjeh na svjetskom natjecanju! Croatia Bus za sada nema direktnu liniju za Peking pa nećemo moći Danijelu odvesti na svjetsko finale, ali slijedeće godine, tko zna… – kaže Ilijana Jerković, predstavnica Croatia Busa.

Trinaest natjecateljica pokazalo je svoja manekenska umijeća pred žirijem u kojem su sudjelovali dizajnerice Ana Edišar i Božica Medić-Juraković, modna kritičarka Gordana Bjažević, menadžerice Sanja Faber i predstavnica Croatia Busa Ilijana Jerković, poduzetnica Ivana Škender, slikar Charles Billich, producent Steve Ravic, poduzetnik Darko Tomek, direktor marketinga i prodaje HTP Korčula Mihajlo Grgić, te Fiore Tondi, vlasnik svjetske licence World Top Model i Sandra Šerbec, vlasnica šest regionalnih licenci.

Goste u centru za kulturu Korčula oduševili su svojim nastupom Jacques Houdek i mlada jazz pjevačica Dora Škender, a zapjevao je šarmantni voditelj Boris Kosmač. Publika je uživala u revijama brendova AE design, Axa moda, Iva Karačić, Galeb, Bags by Kristina i Högl, a poseban dojam je ostavila i razigrana koreografija u Varteksovim navijačkim haljinama kojom su djevojke dale podršku našoj reprezentaciji.

 

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close