Turizam

Od wellness trenerice do profesionalnog vojnika: Upoznajte pet novih gastro entuzijasta iz Zadra i okolice

U novom tjednu u ‘Večeri za 5 na selu’ gledat ćete kulinarske avanture pet novih kandidata, a oni su wellness trenerica Marinela, umjetnica Marinela, poduzetnica Marina, dočasnik u mirovini Mario i ekonomist Filip.

MARINELA ERCEG


Marinela Erceg dolazi iz Zadra, im 35 godina, po struci je krojačica, ali radi kao distributerka zdrave prehrane u mrežnom marketingu te trenerica fitnessa. Osim vježbanja, voli rolanje, planinarenje i šetnju prirodom, a za sebe kaže da je vesela i komunikativna osoba. Marinela pazi na prehranu, preferira dalmatinsku kuhinju i najčešće priprema ribu i povrće. Svojom najvećom vrlinom prilikom pripreme jela smatra to što je dobro organizirana i brza, a manom to što dok kuha, ne kuša jelo koje spravlja. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se zbog druženja, novog iskustva, ali i zato što želi promovirati zdrav način života i prehranu.

SILVIJANA DRAŽOVIĆ

Zadarska umjetnica Silvijana Dražović ima 72 godine, bavi se slikanjem i izradom nakita, drži razne kreativne radionice, a za sebe kaže da je komunikativna, alternativna i kreativna osoba. Silvijana je već kuhala pred kamerama u ‘Večeri za 5 na selu’ te u ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ a u popularni kulinarski show ponovno se prijavila zato što voli upoznavati nove ljude. Najčešće priprema jela domaće i internacionalne kuhinje, i to najradije azijske i havajske specijalitete, a uvijek će rado odabrati neku tjesteninu s umakom. Prilikom spravljanja jela jako pazi na dekoraciju tanjura, maštovita je u kuhanju, dobro organizirana, no priznaje kako često skuha previše hrane.

MARINA ŠUNIĆ

Marina Šunić ima 44 godine, po zanimanju je komercijalistica, a motiv njezine prijave u ‘Večeru za 5 na selu’ je promocija jela i običaja Bukovice i Ravnih Kotara. Inače živi u Zadru, ali će kuhati u blizini Benkovca, gdje ima prekrasno imanje, odnosno obiteljsko gospodarstvo s OPG-om. Slobodno vrijeme provodi šetajući, putujući i baveći se sportom, a za sebe kaže da je vesela i staložena osoba. Najviše spravlja jela dalmatinske kuhinje; razna variva, gulaše i tjestenine, a lignje s blitvom omiljeno joj je jelo. Kaže da je prilikom pripreme jela vrlo organizirana i pedantna, a svojom manom smatra to što nikada ne kuha prema receptima.

MARIO JUKIĆ

Mario Jukić je umirovljenik koji je svoj cijeli radni vijek proveo u vojsci, dolazi iz mjesta Poličnik kod Zadra i ima 51 godinu. U kulinarski show ‘Večera za 5 na selu’ prijavio se ponajprije zato što voli kuhanje, nova iskustva i upoznavanje novih ljudi, a i to mu je jedna od dražih emisija na RTL-u. Najviše priprema jela dalmatinske kuhinje, no voli sve kuhinje.

FILIP MALIĆ

Filip Malić ima 27 godina i dolazi iz Petrčana. Po zanimanju je ekonomist, radi u obiteljskoj tvrtki, a svoje slobodno vrijeme voli iskoristiti za izlaske, sport i gledanje serija i filmova. U kulinarski show ‘Večera za 5 na selu’ prijavio se ponajprije zbog zabave, novog iskustva i novih poznanstava, a najradije spravlja jela kontinentalne i mediteranske kuhinje, i to najčešće tjestenine iako su mu variva omiljeno jelo. Kod kuha, uvijek pazi na detalje, a iskreno priznaje kako ne voli čistiti iza sebe.

Kulinarski show ‘Večera za 5 na selu’ gledajte po ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close