GlazbaVijesti

Objavljen i drugi od četiri nova spota Miše Kovača!

"NAJLJEPŠE SU OČI MOJE MAJKE"

Tjedni su ovo posvećeni najuspješnijem pjevaču naših prostora koji je do danas prodao više od 20 milijuna nosača zvuka.


Ovog ponedjeljka u suradnji Suzyja i Croatia Recordsa objavljen je i videospot za još jedan veliki hit “Najljepše su oči moje majke”.  Upravo pjevajući ovu pjesmu na turneji po Njemačkoj, a predstavljajući Hrvatsku, Mišo je čak 23 puta zaredom osvojio prvo mjesto i time postao ukupni pobjednik turneje. Stoga i nije čudo zašto je baš ovu pjesmu odabrao za snimanje videospota u suradnji s dugogodišnjim suradnikom i prijateljem Željkom Petrešom.

Da je riječ o glazbeniku koji i danas u 81. godini života uživa u velikoj popularnosti govori i podatak da je u samo sedam dana prvi snimljeni spot “Čuvajte mi pismu” prešao 100 tisuća pregleda na YouTubeu.

Ništa manje ne očekuje se niti od novog spota za pjesmu koju je skladao i napisao veliki Đorđe Novković, Mišin dugogodišnji suradnik i prijatelj, dok je još jedan velikan, Rajmond Ruić, raspisao aranžman. Ova pjesma je među sto trideset i jednom koje je odabrao upravo Mišo Kovač za potrebe šesterostrukog CD-a “Antologija” objavljenog prošle godine.

Osim četiri videospota snimljena u Podstrani i okolici Splita, Mišo je snimio i veliki intervju koji će uskoro biti emitiran ekskluzivno na CMC televiziji

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close