SportIzdvojeno

OBARANJE RUKE Gospićki klub Arktos u Sinju brani dvije titule prvaka!

Klupsko prvenstvo u obaranju ruke održat će se 26.6.2021 u Gradskom kinu Sinj.


Gospićki klub ARKTOS brani dvije titule prvaka, Andrije Šimića i Rina Mašića. Oni su prošle godine osvojili prva mjesta u svojim kategorijama na lijevu i desnu ruku te apsolutnu kategoriju koju Šimić već godinama osvaja na desnu ruku, a nakon dužeg vremena i na lijevu ruku.

Titulu je uzeo sinjskom gorostasu od 208 cm Josipu Polešu koji je dominirao zadnjih nekoliko godina na lijevu ruku. Rino je sa svojih tada 15 godina osvojio juniorsku i seniorsku kategoriju, a još nije po godinama bio ni junior.

Andrija i Rino su svojim uspjesima ostvarili kategorizaciju sportaša treće kategorije te primaju stipendiju od Zajednice sportova grada Gospića.

Ove godine klub Arktos nastupa sa sedam natjecatelja na prvenstvu Hrvatske u četiri težinske kategorije te se nadaju dobrim rezultatima.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Arktos

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close