Scena

Nudi se posao u Irskoj – pogledajte uvjete i satnicu

Od 24. do 26. svibnja, od 09:00 do 17:00 sati, održavaju se Dani Otvorenih Vrata u svrhu informiranja javnosti i zapošljavanja potencijalnih kandidata za poslove skladišnog radnika u vodećim tvrtkama distibucije hrane u Irskoj. Intervjui će se održavati u hotelu Internacional na Miramarskoj 24, Zagreb.

Noel Recruitment Ireland, agencija za zapošljavanje u Irskoj, u suradnji s tvrtkom Musgrave Retail Partners Ireland, najvećom logističkom i distribucijskom tvrtkom u Irskoj, ponovno dolazi u Hrvatsku organizirati Dane Otvorenih Vrata s ciljem informiranja javnosti te zapošljavanja kadra ljudi sa skladišnim i logističkim iskustvom (m/ž) koji su voljni otići raditi u Irsku ali nemaju priliku.

Kandidati moraju imati: 1-2 godine iskustva rada u skladištu, rad u smjenama, dobro znanje engleskog jezika, dobro fizičko zdravlje, fleksibilnost i prilagodljivost okolini.

Više saznajte ovdje – MojPosao.net – Želiš živjeti i raditi u Irskoj?

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: edugoograhy

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close