Turizam

NP SJEVERNI VELEBIT: Sudjelujte u FOTO NATJEČAJU i osvojite vrijedne nagrade!

Povodom Međunarodnog dana planina koji se obilježava 11. prosinca 2018., Nacionalni Park Sjeverni Velebit raspisuje foto natječaj pod nazivom “Susresti sjeverni Velebit”.


Nacionalni park Sjeverni Velebit poziva sve svoje posjetitelje da pošalju fotografije koje prikazuju susret čovjeka i sjevernog Velebita, a dvanaest najboljih fotografija bit će predstavljeno u kalendaru Nacionalnog parka Sjeverni Velebit za 2019. godinu.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je poslati maksimalno tri fotografije s područja Nacionalnog parka Sjeverni Velebit fokusirane na čovjeka. Fotografije trebaju biti u JPG ili JPEG formatu, minimalne rezolucije 300 dpi te obrađene u okvirima osnovnih načela obrade fotografije. Fotografije možete poslati putem inboxa Facebook stranice Nacionalni park Sjeverni Velebit ili Instagrama Nacionalni park Sjeverni Velebit. Uz fotografije obavezno poslati ime i prezime autora fotografije te naziv fotografije.

Vrijedne nagrade

O izboru 12 fotografija koje će biti predstavljene u kalendaru Nacionalnog parka Sjeverni Velebit za 2019. godinu, kao i o nagradama za prva tri mjesta, odlučivat će povjerenstvo Nacionalnog parka. Autorima 12 odabranih fotografija kalendar za 2019. bit će poslan poštom na kućnu adresu.

  1. NAGRADA – Vikend u Pastirskim stanovima na Alanu, 2 ulaznice za Kuću Velebita, 2 ulaznice za Nacionalni park
  2. NAGRADA (2 x 2 kom.) – Ulaznice za Kuću Velebita i Nacionalni park
  3. NAGRADA (3 x 2 kom.) – Ulaznice za Kuću Velebita

Rok za slanje fotografija je  31. listopada 2018. godine, a rezultati natječaja bit će objavljeni 5. studenog 2018. godine.

Hodajte sjevernim Velebitom i dijelite s nama Vaše susrete!, poručuju iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit.

Sve potrebne informacije kao i uvjete samog natječaja saznajte na LINKU.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: NP Sjeverni Velebit / Irena Krušić Tomaić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close