Lifestyle

Novi tjedan donosi novi – snijeg!

Početkom tjedna veći dio kontinentalne Hrvatske prekrio je snijeg. Nije se dugo zadržao, a već danas temperature su krenule blago rasti. Tako će biti i idućih dana, pogotovo za vikend kada bi moglo biti i do 10 stupnjeva Celzijus na kontinentu te do 15 na Jadranu, piše 24sata


No, toplinu za vikend u većini će krajeva pratiti oblačno vrijeme i kiša koje će se protegnuti i na idući tjedan.

Kiša koja se najavljuje za vikend i početak tjedna, u utorak bi i u nizinama mogla prijeći u susnježicu i snijeg. Od utorka će i ponovno zahladiti pa dnevne temperature neće prelaziti 5 stupnjeva na kontinentu i 11 na moru.

U srijedu nas očekuje postupni prestanak oborina, ali i dodatno zahlađenje. Kako prognozira norveški Yr, jutarnje temperature na kontinentu mogle bi se spustiti do minus 10, a ni one dnevne neće se penjati iznad nule.

Na moru će se zadržati relativno toplo vrijeme s temperaturama oko 10 stupnjeva, a od srijede bi trebalo biti i dosta sunca.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close