KontinentalniVijestiTurizam

NOVI PROMO VIDEO Posjetite i istražite Ivanić-Grad!

Ivanić-Grad je dobio novi promotivni spot koji je sniman prošle i ove godine na svim turističkim lokacijama u gradu i okolici kako bi na najbolji način predstavili što većem broju potencijalnih gostiju turističke potencijale.


Ivanić-Grad se nalazi u Zagrebačkoj županiji, 40 km od Zagreba, smješten je uz rijeku Lonju koja spaja dvije regije Moslavinu i Posavinu. Prepoznatljiv je po jedinstvenom zdravstvenom turizmu SB Naftalan, ruralnom turizmu ST Kezele, sportsko rekreativnim i wellness sadržajima Hotela Sport, streljani Cinelov, tradiciji i baštini, gastro i eno ponudi i manifestacijama od kojih je najposjećenija Bučijada.

Novim promotivnim turističkim spotom i svim drugim aktivnostima koje provodimo želimo privući parove, obitelji s djecom te turiste koji traže destinaciju s dobrom gastro i eno ponudom, sportsko rekreativnim i wellness sadržajima, tako da mogu doživjeti suvremeni, aktivni odmor u tradicionalnom okruženju i prirodi. Nastojimo aktualnu epidemiološku situaciju iskoristiti za poziv gostima u naš kraj jer turisti posebno cijene sigurnost, zdravlje, očuvanu prirodu, mir i tišinu. U listopadu se u gradu održava 16. godina za redom turističko gospodarska i gastronomska manifestacija Bučijada koja će se ove godine održati u skladu s epidemiološkim mjerama i preporukama tijekom cijelog listopada, drugačije nego uobičajeno i skromno. Iskoristio bih priliku da pozovem posjetitelje vikendom u Ivanić cijeli mjesec listopad kada se mogu kušati jela od buča domaćih ugostitelja ili rezervirati piknik košaru, a domaći proizvodi, bučino ulje, vino škrlet i suveniri mogu se kupiti u Suvenirnici/Centru za posjetitelje i na E-Sajmu”, istaknuo je Javor Bojan Leš, gradonačelnik i predsjednik Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada.

Upravo bogatstvo i raznolikost turističke ponude prikazuje promotivni film koji je snimljen pod redateljskom palicom Jasenke Haleuš, snimatelja Zorana Ožetskog i Ivana Novosela produkcijske kuća Krijas d.o.o. .

„Ivanić-Grad je moj grad koji živim svaki dan, željela sam ga prikazati baš onakvim kakav je poseban, živahan prepun lokacija koje se mogu posjetiti. Područje grada koji objedinjuje Moslavinu i Posavinu, vinske predjele i velika žitna polja, nepregledne šume, bajere koji su raj za ribiće, rijeku Lonju, Savu i nezaobilaznu pješčanu plažu Kucel, nepregledne šume Žuticu i Marču koje su pune života i bogatu tradiciju koja se i danas njeguje, jer ovaj grad i njegovi ljudi uspijevaju sačuvati prošlost ovih krajeva. Gastronomsku ponudu koja je čarobna, a vina pričaju svoju priču koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U posljednjih nekoliko godina redatelj sam velikog broja turističkih filmova, svaki put se očaram novom destinacijom no ipak do našeg Ivanića za mene nema ljepšeg kraja“, izjavila nam je Jasenka Haleuš.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close